Demi Moore a fost violată. Actriţa a dezvăluit tot

Demi_Moorejpg
Demi_Moorejpg

Actrița Demi Moore a susținut că a fost violată la vârsta de 15 ani, presupusul agresor spunându-i că mama ei a vândut-o pentru suma 500 de dolari, dezvăluirile fiind făcute de artistă luni, pentru gazda emisiunii "Good Morning America", Diane Sawyer, potrivit contactmusic.net.

Actrița în vârstă de 56 de ani a vorbit despre viața ei personală într-un interviu dedicat promovării autobiografiei "Inside Out", care va fi lansată marți. Demi Moore i-a dezvăluit moderatoarei Diane Sawyer că a fost violată și că agresorul a întrebat-o cum se simte știind că mama ei a vândut-o pentru 500 de dolari.

Cu toate acestea, Demi Moore nu crede că mama ei, care a decedat în anul 1998, "a vândut-o" și că incidentul ar fi fost cauzat de o astfel de tranzacție. "Adânc în inima mea, nu cred că a fost o simplă tranzacție. Totuși, i-a oferit acces la mine și m-a pus într-o situație dăunatoare", a declarat actrița, citează Mediafax.

"Inside Out" vorbește deschis despre viața personală a lui Demi Moore, spun editorii. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriței, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relația tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale - printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher - și încercarea de a face față atât celebrității, cât și vieții de mamă.

Demi Moore își descrie în detaliu copilăria

În autobiografie, Demi Moore își descrie în detaliu copilăria, relatând că ambii părinți erau alcoolici și că a fost crescută într-un mediu marcat de agresiuni fizice. Totodată, actrița a evocat unul dintre momentele în care mama ei a încercat să se sinucidă. Demi Moore a dezvăluit că a fost nevoită să îi scoată din gură mamei sale pastilele pe care intenționa să le înghită. În timpul acelui incident, Demi Moore avea doar 12 ani. Actrița a fost, la rândul ei, dependentă de alcool și de alte droguri, luptându-se pentru a scăpa de adicții.

Actrița a comparat efortul de a scăpa de adicții cu cel necesar pentru a naște natural: "Am experimentat durerea. Prin urmare, o parte a sobrietății ține de faptul că nu vreau să pierd momente din viață, din textura ei, chiar dacă lucrul ăsta generează și durere".

Demi Moore are trei copii cu unul dintre foștii ei soți, actorul Bruce Willis

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a ajuns cunoscută ca actriță de televiziune, cu rolul din telenovela "General Hospital". Ulterior, a jucat în producții pentru cinema, unde a apărut în filme precum "St. Elmo's Fire/ Libertinii", "Ghost/ Fantoma mea iubită", "A Few Good Men/ Oameni de onoare" sau "Indecent Proposal/Propunere indecentă". Moore este o activistă pentru drepturile copiilor și este co-fondatoarea organizației non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel