EXCLUSIV  Delta Văcărești, BOMBA care ajunge în orice bloc din București. Băluță: Aștept să vină Guvernatorul-VIDEO

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, invitat la interviurile DC News Live, a fost întrebat despre Delta Văcărești, bomba ecologică pentru bucureșteni.

Întrebat dacă vin țânțari din Delta Văcărești dat fiind faptul că acolo nu se poate interveni cu substanțe pentru a-i combate, edilul a spus: "Evident că vin pentru că Delta Văcărești ocupă o parte importantă din Sectorul 4. Oameni se plâng. Abia aștept să vină Guvernatorul Deltei, să văd ce face".

Vedeți declarația lui Daniel Băluță în clipul de mai jos:

Ecologiștii au băgat în București, la mai puțin de 2 kilometri de Casa Poporului, un focar de țânțari și șobolani și anume Delta Văcărești, devenită parc natural.

Delta Văcărești a fost declarată parc natural și a fost instituit regim de arie naturală protejată. În acest fel a devenit primul parc urban din Europa Continentală și, de asemenea, primul parc urban din România. Totul bine și frumos, doar că există o mare problemă pentru sănătatea oamenilor.

[citeste si]

Vorbim despre 200 de hectare de 'maternitate' pentru țântari și despre șobolanii din stufăriș. Ecologiștii au făcut o zonă națională protejată astfel încât să nu se poată da cu raticid pentru șobolani și nici cu DTT pentru țânțari. Șobolanii se duc pe caseta colectoare a Dâmboviței, din care se ramifică instalațiile de canalizare, până la etajul 4 în orice bloc din București. Practic, pe axa centrală a orașului, a fost pus un focar de șobolani pe care nu poți să îi stârpești deoarece este arie protejată. Citiți, pe larg, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel