Delia, secretul frumuseții și tinereții. Este incredibil ce face artista

Delia a dezvăluit care sunt secretele ei în ceea ce privește menținerea tinereții și frumuseții.

Delia este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România și a reușit de-a lungul timpului să rămână în atenția fanilor.

La 38 de ani, artista pare că a descoperit secretul frumuseții și al tinereții fără bătrânețe, pentru că arată incredibil și impecabil la fiecare apariție, atât machiată, cât și nemachiată și pare că timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra ei.

Vacanțe exotice și mult sport

 

Ei bine, Delia știe foarte bine când are nevoie de o pauza, iar acesta poate fi unul dintre secretele ei. Are mereu grijă de ea și atunci când simte că munca, emisiunile și muzica o extenuează, pleacă într-o vacanță exotică, alături de soțul ei.

Deși timpul ei este foarte limitat, din cauza numeroaselor filmări si proiecte, vedeta face și mult sport. Având în vedere că în meseria ei contează foarte mult imaginea, vedeta acordă o atenție deosebită feței ei și își îngrijește pielea. 

Secretele Deliei în ceea ce privește îngrijirea feței și părului

„Pentru faţă, eu îmi prepar o dată pe săptamană un amestec din miere cu mălai, în care pun o picatură de lămâie şi o linguriţă de ulei de măsline. Trebuie să aveţi totuşi grijă să nu scăpaţi prea mult mălai. Tot pentru faţă îmi fac o mască cu argilă, se găseşte în farmacii, la preţuri rezonabile, apă minerală şi iarăşi o linguriţă de lămâie. O ţin cam jumătate de oră şi apoi clătesc", a declarat Delia acum ceva timp, potrivit cancan.ro.

Pe lângă față, ea acordă o atenție deosbită și părului, motiv pentru care folosește măști care îi conferă volum și strălucire. „Îmi fac o mască din gălbenuşuri de ou, ulei de ricin şi ulei de masline, o dată la două săptămâni. În rest, şampon normal şi balsam", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel