Delia, însărcinată. Vacanță de 30 de mii de euro pentru a-și ascunde burta

Una dintre veștile pe care le așteaptă toată lumea este aceea că Delia este însărcinată.

Toată lumea din showbiz-ul românesc se întreabă dacă Delia este însărcinată sau nu.

Potrivit România TV, artista le-ar fi pregătit fanilor cea mai mare surpriză și nu este vorba de o piesă nouă, un show sau un videoclip ci de faptul că s-a hotărât să devină mamă.

Vedeta nu a făcut încă anunțul, dar în lumea mondenă circulă zvonul că vacanța de lux, cu circuit închis, din Maldive, în valoare de 30 de mii de euro, ar fi fost pentru a-și ascunde burta. Astfel, gura lumii nu mai tace și se presupune că Delia și soțul ei ar fi fost cu un scop în vacanța exotică, pentru a avea intimitate și romantism.

"Ca să fii mamă e un lucru wow", a spus Delia în trecut, într-un interviu.

E la nivel de bârfuliță

Delia a evitat de fiecare dată să vorbească despre fertilizare, sarcină, sau probleme de sănătate pe care ar putea să le aibă și care ar pute-o împiedica să devină mamă. Ce este cert, este că de-a lungul timpului, întrebările pe acest subiect au deranjat-o.

"Nu mi se pare un subiect atât de interesant: Când faci un copil? E la nivel de bârfuliță. Noi ne dorim, ca orice om normal, nu-mi place să vorbesc despre chestia asta și începe să mi se pară dizgrațios, grețos și să nu-mi mai placă. Mă și gândesc la niște răspunsuri nasoale, cât să fac lumea să se simtă prost. Aș spune la un moment dat, am avut așa o listă: Nu pot, am trompele legate. Nu pot, sunt bolnavă, mor, Când? Peste o lună. E o chestie intimă, poate omul are o problemă de sănătate, nu poate să precreeze. Poate, NU spun că am!", a glumit ea. 

Sindromul "Peter Pan"

De-a lungul timpului vedeta a glumit și că ar suferi de sindromul "Peter Pan", care presupune că un adult refuză să se comporte după vârsta din buletin. 

Măritată din anul 2012 cu Răzvan Munteanu, Delia, în vârstă de 40 de ani, se lasă așteptată atât de fani, cât și de membri familiei, mai ales de mama ei, Gina Matache, care abia așteaptă un nepot și din partea fetei celei mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel