Delia își înfruntă colegii la X Factor: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept!”

Diana X Factor
Diana X Factor

Momentul Dianei va aduce multă tensiune între cei patru jurați X Factor, iar Delia va considera că modul în care colegii săi au apreciat interpretarea este nedrept.

Diana Irimia are 15 ani și se caracterizează ca fiind o tânără ”surprinzătoare, perseverentă și unică”.Diseară, de la ora 20:00, tânăra va urca pe scena X Factor pentru a demonstra că esențele tari se țin în sticuțe mici, dar interpretarea ei va reuși să împartă jurații în două tabere rivale: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept.”, va afirma Delia, dezamãgitã de opinia colegilor sãi.

Adolescenta va alege o piesă emblematică a cântăreței Whitney Huston, pe care o va interpreta în stil propriu, cu speranța de a obține votul specialiștilor X Factor, însă jurizarea ei va fi una cu totul și cu totul surprinzătoare. ”Cu riscul de a fi nesuferit pentru unii, eu asta vreau să spun.”, vor fi cuvintele lui Horia Brenciu, în vreme ce Carla’s Dreams se varidica de lângăcolegiisăi de jurizare, ce nu par săîiîmpărtășeascăopinia: ”Eu nu mai vin la X Factor, purșisimplu nu mai vin. Nu accept o schimbare de vot.” 

Replica Deliei

Delia a ripostat imediat. ”De aia suntem în juriu, să avem păreri diferite. Trebuie să fiu drăguț ca lumea să mă placă? Nu. Trebuie să îmi fac treaba ca jurat. Toți greșim, e normal, dar aici nu cred că am greșit.”, îi va răspunde Ștefan Bănică.

Care va fi verdictul acestui moment tensionat și cum se vor risipi prieteniile de la masa de jurizare X Factor după interpretarea tinerei, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a show-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel