EXCLUSIV  Delia - Andra, în topul anului 2017. Carla`s Dreams, pe locul 3 - VIDEO

În urma unui sondaj, cititorii DC News au decis cine este artistul anului 2017.

Aceștia i-au votat pe Delia, Carla`s Dreams, Andra, Lidia Buble, Smiley, Feli, Randi, INNA, Connect-r și Irina Rimes. 

În urma voturilor, pe primul loc s-a clasat Delia, cu 3351 de voturi. Top trei a fost completat de Andra (2480 voturi) și Carla's Dreams (1917). Pe ultimul loc s-a clasat Connect-r.

Delia, cântăreață și jurat în cadrul competiției muzicale X Factor, în perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos patru albume, cunoscând de atunci succesul la nivel național. După 2003, s-a dedicat carierei solo, melodiile lansate de ea devenind hituri. În martie 2015, a susținut primul său concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat.

Andra a lansat numeroase albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate. Apogeul în industria muzicală românească l-a atins prin orientarea către muzica dance. În 2010, Andra a scos single-urile "Abelia" și "Something New", cel din urmă având să devină indiscutabil un hit al cluburilor din toată România și să fie inclus mai târziu pe albumul "Inevitabil va fi bine". În acest timp, a câștigat popularitate și din postura de jurat a emisiunii "Românii au talent".

Carla's Dreams, un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă în ianuarie 2012, a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu artiste precum INNA și Delia. Proiectul se bucură de popularitate în industria muzicală din țara de origine și România. Melodiile "Cum ne noi" şi "Da, mamă", ambele cântate cu Delia, au împreună peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. În aparițiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată.

TOP complet

(w670)

[citeste si]

Amintim că, în urma unui alt sondaj, s-a ales drept cea mai bună melodie a anului 2017 "Până La Sânge", interpretată de Carla's Dreams, piesa obținând 8487 de voturi. "Până La Sânge" este scrisă de Carla's Dreams, pe partea de compoziție și producție contribuind și Alex Cotoi. Melodia este acompaniată de un videoclip în regia lui Roman Burlaca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel