Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Rezultatele examenului de Definitivat 2018 vor fi afișate astăzi. 

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Rezultatele sunt afișate la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Contestaţiile se depun la centrele de examen marți, după afişarea rezultatelor, și miercuri până la ora 14:00.

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Rezultatele finale se afișează în data de 27 iulie.

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar. Prin dobândirea definitivării în învățământ, cadrul didactic depăşeşte stadiul de debutant şi poate intra pe o rută de profesionalizare ascendentă, având dreptul de a deveni titular în sistemul de învăţământ preuniversitar şi de a participa ulterior la susţinerea examenelor pentru obţinerea gradelor didactice, precizează MEN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel