”Defăimare totală”. Plângere lui Orban din Israel

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Jurnalistul israelian Attila Somfalvi face declarațiile serii despre plângerea lui Ludovic Orban. 

”Și ei au fost surprinși, dacă nu stupefiați de știrile pe care le-ați adus în exclusivitate. După ce s-au calmat, au ieșit la atac în mod foarte clar ca să explice atât publicului din Israel, cât și celui din România că nu există nicio legătură între ei și vreun organ de securitate israeliană. Sunt profesioniști. Moshe Klughaft a fost primul cu care am vorbit. Mi-a spus clar că, citez: `cineva în Opoziția din România a citit prea multe cărți de spionaj, suntem profesioniști și am condus campania electorală a PSD. Nu avem nicio legătură cu România, nici cu mutarea ambasadei. Ar fi bine ca dl Orban să-și retragă fanteziile, dacă nu, o să recurgem la recursuri legale, pentru a-l opri`. E clar că nimeni aici, în Israel, nu poate lua în serios. Pentru toți cei din branșă e clar că această învinovățire e pur și simplu defăimare totală. Asta e declarația pe care mi-a dat-o exclusiv în urmă cu câteva ore” a spus jurnalistul israelian Attila Somfalvi, la Antena 3. 

Jurnalistul a mai mărturisit că ”Israelul se consideră un stat prieten foarte apropiat al României, cu relații super intime, cred că din acest motiv Israelul respectă suveranitatea democrației românești și nu reușesc să scot, din păcate- poate ar face niște titluri- niciun fel de atac oficial asupra a ceea ce se întâmplă în România și respect acest comportament.”

”Israelienii iubesc România. Anual, numărul israelienilor care vizitează România este în creștere. 300.000 de israelieni au vizitat România în ultimul an” a mai spus jurnalistul. 

Iată partea din denunțul lui Ludovic Orban ce a atras reacțiile dure din Israel: 

”a) Legătura cu o putere sau organizație străină ori cu agenți ai acestora.

Astfel cum am arătat, făptuitoarea Dăncilă Vasilica Viorica a realizat în perioada 25-26 aprilie 2018 o vizită în statul Israel, după ce în prealabil a decis în Guvern că România își va muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim. În cadrul acestei vizite, făptuitoarea a intrat în contact direct cu reprezentanți ai statului Israel *putere străină.

Mai mult, Partidul Social Democrat (partid al cărei Președinte Executiv este doamna Dăncilă Vasilica Viorica) a angajat drept consultanți o serie de companii și/ sau persoane fizice din Israel, cum ar fi (conform informațiilor din presă):

- Moshe Klughaft;

- Sefi Shaked;

- Asaf Einsin.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel