Deep Purple se întoarce în România. Când și unde va concerta legendara trupă

Deep Purple. FOTO: Facebook
Deep Purple. FOTO: Facebook

Deep Purple anunţă un nou concert în România. Legendara trupă va concerta pentru prima dată în acest oraș. 

Deep Purple anunţă un nou concert în România, care va avea loc pe 10 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, trupa concertând pentru prima oară în acest oraş.

"Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuţi pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum 'In Rock' (1970), 'Machine Head' (1972), 'Made In Japan' (1973) şi melodiile 'Smoke On The Water', 'Child In Time' şi 'Soldier Of Fortune' au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete şi albume", arată comunicatul transmis miercuri AGERPRES de către organizatorii evenimentului.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, apariţiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi şi mai noi, mai ales după reeditarea albumului "Now What?!". Câştigător al unui Disc de Aur şi Top Ten în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un milion de exemplare, la care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum. Videoclipurile "From the Setting Sun in wacken" şi "To the Rising Sun in Tokyo" s-au clasat, în aceeaşi zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinaţia pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Cât costă biletele și de unde le poți cumpăra

Pe scena din Cluj, solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice şi Roger Glover la chitară bass îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse şi clăparul Don Airey.

Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General - 190 lei şi Golden Circle - 250 lei şi cu loc, la preţurile de 130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei, 250 lei şi 400 lei (Loja VIP) şi se pot cumpăra începând cu 11 aprilie, la ora 11,00, online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel