EXCLUSIV  Declarații revoltătoare după crimele din Caracal! Ați făcut o treabă excelentă toți, doar n-ați salvat-o pe Alexandra

”Inclusiv victima a dat declarații false”? 


”Fătuca” nu ne-a dat adresa bună, ne-a dat o adresă de pe o carte de vizită. ”Copila” a greșit marca mașinii, am căutat-o după culoare. Sunt afirmațiile lui Dumitru Coarnă de la Realitatea TV. Cu tot respectul pentru domnul Coarnă, nu poți să aperi intervenția polițiștilor din Caracal cu astfel de argumente, că o fetiță, un copil de 15 ani, nu a dat bine marca mașinii sau adresa când a sunat la 112 după ce a fost violată și legată, un copil ce avea în fața ochilor moartea și speranța că cineva va veni s-o salveze.  

”Inclusiv victima a dat locația falsă” a repetat Coarnă, la România TV, deși adolescenta a spus clar că nu știe dacă se află la adresa respectivă, fiind doar o adresă de pe o carte de vizită. ”Subfinanțarea ucide la propriu” spune încontinuu Coarnă, care adaugă că au murit mai mulți polițiști decât cetățeni. Când au murit polițiști, au fost adevărate campanii de presă, iar dl Coarnă a avut tot dreptul să se plângă, dar acum nu despre asta e vorba! Nu vă lipiți de subiect în interes propriu! 

Până unde ajunge propaganda! Nu s-a intervenit de frica SIIJ?

În emisiunea de la Realitatea TV, o doamnă avocat Cornelia Lalu spune, pe aceeași voce cu alții, că dacă era protocolul cu SRI era localizată fata milimetric. Aceeași doamnă avocată adaugă că ”le-a fost frică să intervină de Secția Specială, e clar”, ”de Adina Florea”. 

Aici nu e vorba despre subfinanțare, despre SIIJ, despre SRI. Aici nu e vorba despre voi și interesele voastre, despre banii în plus pe care-i vreți! E o tragedie fără margini pentru familiile care se gândesc cum copiii lor au sfârșit în moduri greu de imaginat. 

Nimeni nu e vinovat pentru crimele din Caracal, dar tânăra care a sunat joi dimineață la 112 a murit! 

Cazul acesta nu ar trebui să fie armă politică, arma unor oameni pentru beneficii. Chiar nu v-ați săturat să faceți propagandă cu viața oamenilor? Chiar nu puteți să nu scoateți dintr-o tragedie foloase în interesul propriu? Aici nu vorbim de subfinanțare. Vorbim de necunoaștere a Constituției, de ”las-o mă că e cu vreun iubit, apare ea”, de nepăsare și superficialitate. Nu vorbim despre ce aveți de câștigat, ci despre cine trebuie să răspundă. Nu vorbim doar despre demisii la nivel înalt, ci despre polițiștii din stradă care i-au spus tatălui fetei că e cu vreun iubit și să plătească ușile dacă fata lui nu e acolo! Acum să plătească el, polițistul care a făcut asemenea afirmații șocante! 

Vorbim de un criminal, un om bolnav, care a ucis cine știe câte fete. Doar curajul unei tinere, unei fete de 15 ani, care a sunat la 112 ”și nu a dat marca mașinii și locația exactă”, a pus capăt unor crime odioase. Fata a plătit cu viața ei pentru curajul de a suna la 112. A sperat să o salveze cineva, dar cum toți ați făcut o treabă excelentă, n-a salvat-o nimeni! Nici pe Alexandra, nici pe Mihaela! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel