Declarații Iohannis. SRS: Președintele dă o mână de ajutor opoziției

Președintele Klaus Iohannis a făcut mai multe declarații critice la adresa guvernării PSD-ALDE, în cadrul şedinţei plenare a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou atac la guvernarea PSD-ALDE, miercuri, spunând că ”guvernele care s-au perindat în ultimii ani au avut o singură mare grijă: să lupte cu justiția și să și-o subordeneze. Pentru a-și rezolva această problemă, au sacrificat dezvoltarea României pe termen lung. Cea mai elocventă dovadă este neglijarea investițiilor din fondurile europene care sunt la dispoziția noastră”, iar aceste declarații au fost comentate de Sorin Roșca Stănescu, într-o intervenție telefonică la Antena 3:

”Președintele încearcă să-și adune forțele opoziției în vederea unui asalt pe care îl încearcă PNL prin moțiunea de cenzură, beneficiind și de aliații săi din opoziție. Președintele le dă o mână de ajutor, doar doar vor reuși să dărâme Guvernul. Să treacă această moțiune de cenzură, succes destul de improbabil”, a precizat Sorin Roșca Stănescu.

”Iohannis va avea, cu certitudine, ocazia să se lupte cu domnul Barna, care altă agendă, diferită de ce a președintelui Iohannis. Dar, în continuare, va încerca să execute atacuri nimicitoare asupra acestei majorități de astăzi, PSD plus ALDE, încercând să dezvăluie toate lucrurile pe care le vor descoperi, dacă vin la guvernare, cu privire la modul cum și-a exercitat puterea PSD-ALDE”, a mai spus Stănescu.

”După validarea referendumului, președintele va marca încă o victorie, logică, pe care o va specula încercând să o extrapoleze asupra raporturilor la nivel parlamentar, încercând să demonstreze că în realitate, conform voinței populare, majoritatea PSD-ALDE este o minoritate”, a încheiat Sorin Roșca Stănescu.

Citește și: Iohannis, nou atac la Guvernul PSD-ALDE: Solicit să ia măsuri


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel