Declarații după meci - Simona Halep. VIDEO - ”Acum mă simt mai bine”

Victoria cu Azaranka a fost una dintre cele mai solide reușite de Simona Halep în acest an și nu numai, confrom propriilor declarații.

După meciul cu Victoria Azarenka, Simona Halep a făcut obișnuitele declarații de după meci, ea reușind și de data aceasta să surprindă:

Nu a fost atât de uşor precum scorul o arată, dar m-am simţit cu adevărat bine pe teren şi cred că am jucat cel mai bun tenis al meu pe iarbă. Victoria Azarenka este o adversară foarte dificilă şi e mereu greu când joci cu ea, dar am dat tot ce am avut mai bun azi, am fost pozitivă şi încrezătoare. Am câştigat încrederea cu zi de zi, meci cu meci, primele două runde nu au fost deloc uşoare, acum mă simt mult mai bine. De abia aştept următorul meci şi sper că voi putea evolua şi mai bine. Antrenorul meu va urmări partida dintre Gauff şi Hercog, eu trebuie să-mi văd de recuperare şi să mă relaxez. Nu mă uit niciodată la tablou, nu-l studiez, iau fiecare meci în parte pentru că este mai bine aşa, astfel nu simţi presiunea. Mă bucur de timpul petrecut pe teren şi încerc să fiu cea mai bună versiune a mea la fiecare turneu," a spus Simona Halep la sfârșitul meciului cu Victoria Azarenka.

VIDEO Simona Halep - Victoria Azarenko Wimbledon 2019 declarații

Citește și: Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei

Am fost agresivă și acest lucru a dereglat-o

Când a fost întrebată dacă a fost surprinsă de tactica abordată de Azarenka, Simo a spus: ”Nu am fost. De fiecare dată când am jucat contra ei a jucat acasă. Știam că trebuie să fiu puternică pe picioare și să nu mă duc prea mult în spate. Am fost agresivă și am jucat aproape de linie. Acest lucru a dereglat-o cumva și a început să greșească mai mult.

Halep a dezvăluit cum a reușit să nu se lase copleșită în prima parte a partidei. ”Am luptat pentru fiecare minge, nu m-am gândit la scor. În partea a doua a primului set a început să greșească mai mult, iar eu am strâns încredere din fiecare punct. Au fost două momente dificile: la 1-3 în primul set și la 1-0 în al doilea, când am avut mingi de 2-0 și ea a revenit".

Citește și: Câți bani a câștigat Simona Halep după victoria cu Azarenka

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel