Declarații Iohannis. Chirieac: A ieşit o zeamă lungă. Preşedintele este pus jos

Aflat în platoul emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat conferința președintelui Klaus Iohannis, de astăzi. 

"Nu există un obstacol pe care domnul preşedinte să îl ocolească. Care a fost rolul acestei conferinţe de presă, de la ora 16:00?  A ieşit o zeamă lungă din care lumea a înţeles că Iohannis vrea să se împace cu alegătorii săi, din zona cea mai radicală, cea mai dură, supăraţi că a fost revocată Kovesi. Până la urmă - dinamita cocoşului - nu dânsul a dorit revocarea, ci Curtea Constituţională (...) Pur şi simplu asta rezultă.

Comisia de la Veneţia a spus, printre altele, că nu e modificat în Constituția României. La noi, Constituţia se modifică, în final, pentru referendum. La referendum trebuie să vină multă lume şi să voteze într-un fel (...)

Preşedintele este pus jos în propria echipă, în opinia mea, pentru a i se face loc domnului Cioloș (....) Prima chestiune este să intri în turul doi. Cu toată dragostea pentru domnul Cioloș, are carismă cât o bordură, dar nu e singur", a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel