Declarații Iohannis - Cătăniciu. Chirieac: Prăbuşirea este inevitabilă. Atenţie la Cioloș!

Steluta Cataniciu
Steluta Cataniciu

În contextul declarațiilor vicepreședintelui ALDE, Steluța Cătăniciu, potrivit cărora președintele Klaus Iohannis a devenit „amnezic”, Bogdan Chirieac a comentat situația.

"A devenit amnezic domnul președinte, când ar fi trebuit să ne vorbească despre faptul că excepțiile de neconstituționalitate invocate de dânsul cu privire la legile justiției au fost respinse ca inadmisibile  de către Curtea Constituțională a României, președintele  sesizând Curtea după depășirea termenului prevăzut de Constituție. Evident, făcând acest lucru în cunoștință de cauză, în calitatea sa de garant al respectării Constituției", a spus Cătăniciu, în comunicatul de presă apărut astăzi, după declarațiile președintelui.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarația vicepreședintelui ALDE:

"Pe bună dreptate, doamna Cătăniciu remarcă demersul absurd făcut, astăzi, de domnul preşedinte Iohannis. De ce a ieşit astăzi, ca să îi convingă pe cei care vor să îşi dea foc la gardul Guvernului? Acolo s-a adresat.

Coaliţia nu are nimic a face, doar să stea să se uite. Prăbuşirea este inevitabilă. Eu nu cred că este bine pentru România. În turul doi al alegerilor prezidenţiale, mi-ar plăcea să fie doi oameni pe care să te poţi baza: unul de la PSD şi unul anti-PSD.

În momentul în care Iohannis nu prinde turul doi, nu ştiu cine poate să vină. Domnul Cioloș? Atenţie la domnul Cioloș, că nu ştiu dacă mai rămâne România întreagă", spune Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel