Decizie șocantă la Madame Tussauds. Statuile Ducilor de Sussex, mutate de lângă familie

Sursa: Captură foto Instagram sussexroyal
Sursa: Captură foto Instagram sussexroyal

Statuile din ceară ale Ducelui și Ducesei de Sussex expuse la Madame Tussauds au fost mutate de lângă familia regală. Iată de ce și cum arată acestea.

Nu doar Familia Regală britanică suferă schimbări după anunțul Prințului Harry și a lui Meghan Markle, ci și muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds.

Britanicii nu sunt deloc mulțumiți cu această decizie de renunțare la titlul de "seniori" ai Familiei Regale, așa că Muzeul Madame Tussauds a luat una dintre cele mai surprinzătoare decizii.

Ce au făcut aceștia

Aceștia au mutat statuile de ceară ale ducilor de Sussex, care se aflau înainte lângă Prințul William, Kate, Regina și Prințul Charles, într-o altă zonă a muzeului. 

Decizia muzeului nu ar trebui să fie una surprinzătoare, deoarece instituția a avut o relație foarte apropiată cu Familia Regală britanică încă din prima zi când și-a deschis porțile.

Statui în mărime naturală. Iată cum arată

Statuia Prințului Harry a fost realizată în anul 2014, chiar la aniversare sa, iar cea a lui Meghan a fost adăugată în anul 2018, după nuntă.

Statuile sunt replici în mărime naturală și sunt îmbrăcate cu haine care seamănă cu cele purtate de ducii de Sussex atunci când și-au anunțat logodna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel