Decizie radicală: Toate locurile de joacă vor fi demolate

Un băiat de patru ani și-a pus viața în pericol, ceea ce a generat luarea unei decizii radicale. 

Primăria din Constanța a luat decizia demolării locurilor de joacă din tot oraşul, după ce un copil a căzut prin scândurile toboganului.

Rând pe rând, leagănele au început să fie scoase din uz. Tot ce a mai rămas în urma unor locuri de joacă periculoase sunt bucăţi de ciment şi tevi. Anul viitor vor începe lucrările pentru primele 38 de noi locuri de joacă, pe amplasamentele vechi, prin licitaţie publică. Valoarea estimată a proiectului este de 1,4 milioane de euro.

[citeste si]

Horia Constantinescu, director adjunct OPC Constanţa, a afirmat, potrivit Digi24: ”Sper că nu numai vor fi înlăturate. Nu asta era ideea - să lăsăm copiii fără locuri de joacă şi să aşteptăm câteodată să treacă prea mult timp pentru a le oferi alte spaţii noi. Nu cred că toţi îşi permit să apeleze la locurile de joacă contra cost şi mulţi dintre ei le aşteaptă cu nerăbdare pe cele oferite de Primărie”.

Decizia de a dezafecta toate locurile de joacă vechi a fost luată de autorităţi după ce săptămâna trecută, un băieţel de patru ani a căzut printre scândurile de lemn ale unui tobogan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel