EXCLUSIV  DECIZIE privind excluderea lui Borza din ALDE după ce a apărat Guvernul Grindeanu

Deputatul Remus Borza a explicat la interviurile DC News care este statutul său politic după ce nu a votat împotriva Guvernului Grindeanu.

"Astăzi încă sunt membru ALDE. Există o propunere a Biroului Politic Executiv Central de excludere a mea, doar că această propunere trebuie validată de Delegația permanentă a partidului care probabil se va întruni în septembrie. Deci până atunci încă sunt membru ALDE", a zis deputatul.

Întrebat dacă este posibil să fie o revenire sau lucruri sunt tranșate în acest sens, Remus Borza a spus: "Din punctul meu de vedere, este puțin probabil. Cred că și din punctul de vedere al domnului Tăriceanu. La acest moment suntem pe poziții ireconciliabile, dar în politică este ca în dragoste - niciodată să nu spui niciodată".

"Am făcut ce mi s-a părut corect la momentul respectiv. Nu aveam niciun motiv pertinent, rațional pentru care să dau un vot împotriva propriului nostru Guvern, împotriva unui Guvern care totuși și-a făcut datoria față de țară. A guvernat vreo cinci luni din care trei cu sabia deasupra capului. Să ne aducem aminte presiunea străzii din ianuarie cu acea nefericită OUG 13. Apoi, din mai și până la momentul votului pe moțiunea de cenzură, aproape zi de zi au apărut solicitări - din partea unor lideri PSD - de evaluare, remaniere și retragere a sprijinului politic. În condiții de presiune, acest Guvern a performat", a adăugat Remus Borza.

Răspunsul integral îl găsiți la minutul 01:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel