Decizie politică: Toader, INTERZIS în PE. Chirieac: Mișcare politică fără precedent

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu va putea să răspundă, în Parlamentul European, la Strasbourg, în numele României, cu privire la Legile Justiției. 


Vor vorbi, în schimb, Traian Ungureanu, Laszlo Tokes, Cristian Preda, Monica Macovei și alții. Din partea social-democraților, vor vorbi doar Victor Boștinaru și Dan Nica, iar din partea ALDE Renate Weber, Mircea Diaconu, Norica Nicolai. 

Decizia este una politică, luată de președintele Parlamentului European. 

Mișcare fără precedent

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3: ”Concluzia e una singură, PE nu este interesat de adevăr în cazul discuției pe marginea Legilor Justiției din România. Altă explicație nu există, decât că partea popularilor europeni nu este interesată de aflarea adevărului. Este o mișcare politică importantă, fără precedent.” Acesta a mai precizat că ”această atitudine denotă că, indiferent ce s-ar întâmpla, acolo nu se dorește aflarea adevărului. Nu știu de ce îmi vine în minte Dictatul de la Viena. (...) Acolo probabil că se va adopta Dictatul de la Strasbourg în privința României și orice argument nu are relevanță. Altă explicație nu este.”

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel