Decizie în cazul Sorina. Poate pleca în SUA!? Ce spune Tribunalul Olt

Tribunalul Olt a luat o decizie în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie de români stabiliți în SUA.

Tribunalul Olt și-a declinat, miercuri, competența de soluționare a cauzei privind interdicția de a părăsi țara, în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie de români stabiliți în SUA, în favoarea Judecătoriei Slatina, scrie Mediafax.

Dosarul în care procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina va fi judecat de magistraţii Judecătoriei Slatina, după ce Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa, miercuri, în favoarea acestei instanţe.

„Soluția a fost pronunțată, în sensul declinării competenței de soluționare a cauzei în favoarea Judecătoriei Slatina", au precizat, pentru Mediafax, reprezentanții Tribunalului Olt.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Olt în urma deciziei Curții de Apel Craiova, din 2 iulie. Părinţii adoptivi ai fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă i-au cerut procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinţi departe de zona Craiova, de teamă că vor fi linşaţi şi pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel