Decizie importantă luată de PRO TV pentru Valentine’s Day

smiley-si-bartos
smiley-si-bartos

Au mai rămas doar câteva zile până la Valentine’s Day și postul Pro TV a stabilit deja ce dar minunat va oferi românilor. Vineri, 14 februarie, debutează cel de-al patrulea sezon al blockbuster-ului divertismentului românesc "Românii au talent", scrie Chiar dacă edițiile precedente au debutat tot în luna februarie, este pentru prima dată când prima ediție a unui nou sezon a show-ului "Românii au talent" se difuzează de Valentine's Day.

Dacă în 2011, când a fost difuzată prima ediție, stratul a fost dat pe 18 februarie, în 2012, show-ul a început pe 17 februarie, iar anul trecut, sezonul trei al concursului "Românii au talent" a debutat pe 15 februarie.

Astfel, începând din 14 februarie, în fiecare vineri, publicul are ocazia să vadă cât de talentați sunt românii, ce i-a surprins în mod deosebit pe cei trei jurați Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, dar și cât de bine se pricep cei doi prezentatori simpatici, Smiley și Pavel Bartoș,  la pregătit shaorma, la controlul biletelor prin vagoanele de tren, la dansuri populare sau la degustarea vinului.

“Veți vedea mai multe talente decât vă puteți imagina, mai multă nebunie, mai multă voioșie și mai multe momente magice în noul sezon «Românii au talent»!”, spune Smiley, iar Pavel le promite telespectatorilor un spectacol plin de “o mare diversitate de talente și culmea, câteva, pentru mine, pe care nici acum nu pot mi le explica”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel