Decizie CSM. Toader: Limbaj dublu. Cineva s-a făcut că nu înțelege

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că-n plenul CSM s-a folosit un limbaj dublu. El a subliniat că finalul era știu. 

”Orice dezbatere presupune argumente pro-contra, (...) dar, din punctul meu de vedere, o dezbatere cu final ştiut. Personal eram convins că finalul va fi acelaşi. O dezbatere în care pe alocuri s-a folosit un limbaj dublu, o dezbatere în care cineva, şi nu spun numele, s-a făcut că nu înţelege sau nu ştie un anumit lucru, sigur, să nu excludem ideea chiar poate că nu îl înţelege. Dezbaterea a avut loc în contextul în care o doamnă judecător membră a CSM spunea, tot în spaţiul public, faptul că la avizul precedent votul s-a schimbat peste noapte, adică dintr-o unanimitate azi a devenit majoritar negativ mâine, o dezbatere în care doamna judecător Gârbovan (Dana Gârbovan, preşedintele UNJR - n.r.) spunea despre mesaje primite de la CSM către instanţe în sensul respingerii în bloc, o dezbatere în care iarăşi altcineva aţi auzit făcând afirmaţii despre subteranele unor decizii, unor mişcări”, a declarat Tudorel Toader la ieşirea din CSM. 

Ministrul Justiției îşi exprimă speranţa că membrii Comisiei speciale vor lua în considerare unele dintre argumentele care au însoţit sau care vor însoţi avizul negativ dat de CSM.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat negativ, joi, propunerile legislative de modificare a Legilor Justiţiei primite de la Camera Deputaţilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel