Decizia privind darea în plată, la instanţele de judecată. Daniel Zamfir critică hotărârea CCR: Asta-i dreapta libertarienilor

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul Daniel Zamfir a criticat decizia Curţii Constituţionale a României privind Legea Dării în Plată. CCR a hotărât că doar instanţele de judecată se pot pronunţa în privinţa dării în plată. 

"CU TOŢII, DE DREAPTA

După patru amânări ale Deciziei CCR cu privire la clarificările aduse Legii darii în plată, acum, după instalarea guvernului DE DREAPTA, CCR a decis că doar Instanţa poate decide asupra unei situații de impreviziune apărută în derularea unui contract, în ciuda sutelor de decizii absurde ale unor Instanțe care consideră ca fiind impreviziune doar moartea subită sau starea de război. Drepturile cosumatorilor sunt un lux, iar abuzul facut în numele politicii DREPTEI, e acceptat.

Asta-i DREAPTA libertarienilor care conduc acum România! Teoria apostolului DREPTEI, marele combinator, Valeriu Stoica e preluată-chiar copy-paste pe alocuri-de judecătorul raportor de la CCR. Așadar, cu toții, DE DREPTA!
P.S. E foarte tare sa fii DE DREAPTA și câștigi zeci de milioane de euro din contracte de asistenta juridică Statul, din contracte prin care prejudiciezi cu zeci de milioane Statul, și mai ales cand te îmbogățești din ruinarea oamenilor! Perfect, DE DREAPTA!

Curat, murdar, dom' profesor...", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel