Urmărește emisiunea live


Decizia lui Dragnea privind SANCȚIONAREA lui Pleșoianu după protestul de la DNA

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Liviu Pleșoianu riscă vreo sancțiune după protestul de la DNA.

"Liviu Pleșoianu este un parlamentar cu foarte multe inițiative. Este un om care crede cu tărie în anumite lucruri. Este un coleg care m-a criticat și pe mine de foarte multe ori. Nu l-am sancționat și nu îl voi sancționa niciodată. Chiar dacă poate greșește, faptul că susține cu tărie niște păreri, nu cred că trebuie pedepsit. Dacă nu am cerut să primească vreo sancțiune când m-a certat pe mine rău, și nu doar o dată, de ce aș face-o acum când își exprimă o nemulțumire?", a zis Liviu Dragnea.

[citeste si]

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, membru în Comisia de anchetă privind prezidențialele din 2009, a protestat miercuri în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție. Alături de el s-au aflat mai multe persoane printre care și Codrin Ștefănescu. Liviu Pleșoianu a afișat o foaie pe care scria: Kovesi la poligraf: Ai fost acasă la Oprea?.

"Vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă a fost la Oprea acasă în noaptea alegerilor. Divinitatea sa, doamna Kovesi, stă aici baricadată în templul anticorupție și refuză să se prezinte în fața Comisiei de anchetă, legal constituită, deși, mai nou, are și o decizie CCR care o obligă. Domnia sa consideră că nu trebuie să se prezinte în fața comisiei și să rămână ascunsă aici. Așa că am venit eu, membru de Comisia de anchetă în Parlamentul României, să îi adresez această întrebare", a spus Liviu Pleșoianu.

În opinia sa, și Laura Codruța Kovesi ar trebui supusă la testul poligraf, așa cu îi testează pe procurorii din DNA.

"Doamna Kovesi înțeleg că vrea chiar și pe procurorii din DNA să îi testeze cu poligraful. Să se supună și dumneaei testului cu aparatul poligraf și să răspundă la această întrebare foarte simplă: Ați fost acasă la Oprea? Obligația sa este să răspundă, altfel nu mai are ce căuta aici", a precizat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel