Decizia luată de Dan Bucura: Le cer să fie îngăduitori cu mine

Jurnalistul de investigații Dan Bucura devine jurnalist.ro.

„Începând de astăzi mai fac și eu un pas în sensul adaptării la condițiile vremurilor noastre. Jurnalistul de investigații Dan Bucura devine jurnalist.ro. Lansăm așadar un site media în care veți putea găsi rubrici de actualitate, politică, social, dar și analize sau comentarii pertinente asupra subiectelor zilei. Am lucrat vreme de câteva săptămâni la construcția acestei platforme, al cărui nume cred că mă reprezintă. Vorbim de un site creat pentru toate tipurile de public, fără moguli sau interese economice în spate, care promite să nu își dezamăgească publicul.

O particularitate a jurnalist.ro va fi rubrica de Editorial VIP. Vorbim de o secțiune în care vor publica personalități din toate domeniile texte nonconformiste, la libera lor alegere. Alte secțiuni la fel de interesante vor fi "Pe teren" sau "Politica zilei". Se regăsesc în site și rubrici de nișă, precum Auto sau Life Style. Fără a se vrea un site de știri, jurnalist.ro va încerca să vină cu detalii și explicații pertinente asupra evenimentelor cotidiene. Inclusiv informațiile verificabile și pertinente de la cititori își vor găsi locul în "paginile" publicației.

Cu ocazia asta le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în cei 22 de ani de gazetărie, în care am evoluat cu toții de la presa scrisă la fenomenul online. Celor care au furat demult startul către zona online le urez succes și le cer să fie îngăduitori cu mine, fiindcă sunt un ziarist vechi, la început de drum virtual...”, a transmis Dan Bucura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel