Decizie KOVESI. Viorica Dăncilă, explicație despre Tudorel Toader

Premierul Viorica Dăncilă a făcut declarații despre timpul pe care l-a solicitat ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu privire la raportul ce-l va prezenta Parlamentului despre situația din justiție. 

Viorica Dăncilă a explicat de ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu a prezentat mai repede decizia în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA. 

Tudorel Toader are termen până joi.

”Să vadă ce s-a întâmplat, ce este real, care este situația reală, a avut timp o săptămână să preia toate informațiile. Nu știu ce scrie în raport, nu cred că primul ministru trebuie să se amestece” a afirmat Viorica Dăncilă, în urmă cu scurt timp. 

[citeste si]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunța, la sfârșitul anului trecut că are concluziile verificărilor Inspecției Judiciare la DNA. Deși cu toții așteptau concluziile până la sfârșitul anului 2017, în ultimele zile ale anului trecut, ministrul și-a delegat atribuțiile. Întârzierea a nemulțumit lideri din PSD. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, la conferința de presă de joi, că un raport de la Ministerul Justiției a ajuns pe masa sa și că este în verificare. Totodată, el a comentat ironic declarația ministrului Justiției de joi, spunând că Tudorel Toader a anunțat că ne va anunța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel