Decizia autorităților după cazul fetei violate, din Vaslui

Prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, va avea o întâlnire cu reprezentanții tuturor structurilor Ministerului Administrației și Internelor din județ pentru a discuta cu privire la acțiunile care trebuie întreprinse pentru evitarea unor situații precum cea în care o fată din județ a fost violată de șapte tineri.

"Am avut o discuție cu domnul Mihai Carp, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, care mi-a spus că în aces caz, Poliția și-a făcut datoria, rămânând acum ca justiția să-și facă treaba. Am înțeles că au fost organizate permanent acțiuni de prevenire. Vom vedea ce putem face pentru ca pe viitor astfel de fapte să fie mai puține. Oricum, fenomenul este greu de controlat. De exemplu, în acest caz vorbim despre o tânără care a urcat în mașina unui cunoscut, care a promis că o duce acasă. Eventual, o să ne orientăm la campanii prin care să-i orientăm pe tineri cu privire la mijloacele de transport pe care le folosesc, să evite autostopul", a declarat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică.

CITEȘTE ȘI: Lovitură grea pentru PRO TV și Măruță, după emisiunea în care a apărut fata violată din Vaslui

Cazul fetei din Vaslui care a fost violată de șapte tineri este intens mediatizat, după ce judecătorii au decis cercetarea în libertate a acestora, iar suspecții au avut o atitudine nepotrivită.

Trei dintre aceștia și-au recunoscut fapta, dar spun că nu regretă nimic. Mai mult de atât, pe rețelele de socializare s-a încercat denigrarea victimei.

O petiție online au fost fpcută, prin care se cere aresatrea celor șapte violatori. Petiția afost semnată, până în prezent, de peste 250.000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel