Deces Emiliano Sala. ”Oamenii nu vorbesc decât despre asta”

Deces Emiliano Sala. ”Oamenii nu vorbesc decât despre asta”
Deces Emiliano Sala. ”Oamenii nu vorbesc decât despre asta”

Val de emoţii în Argentina după fotbalistului Emiliano Sala.

Confirmarea morţii fotbalistului Emiliano Sala, joi, a provocat un val de emoţii în Argentina, în special în rândul locuitorilor din Progreso, unde a crescut jucătorul, mergând până la preşedintele Argentinei, Mauricio Macri, informează AFP. 'De când am aflat (după identificarea corpului), oamenii nu vorbesc decât despre asta, oraşul este foarte afectat. El era foarte iubit şi admirat de toţi. Aici este un oraş mic şi toată lumea se cunoaşte', a declarat telefonic patronul restaurantului La Sociedad Italiana, Oscar Heymo.

Joi seara, la Progreso, unde a locuit Emliano Sala de la vârsta de 3 ani până la 15, locuitorii erau vizibil marcaţi. 'Este o veste teribilă. Nu vă imaginaţi durerea noastră', a adăugat Oscar Heymo, prieten cu tatăl jucătorului, Horacio Sala. 'Ce tristeţe, este cea mai proastă veste pe care o puteam primi. Odihneşte-te în pace Războinicule. Condoleanţele mele familiei şi apropiaţilor lui Emiliano Sala', a reacţionat pe Twitter fostul internaţional Gabriel Batistuta, originar ca şi Sala din provincia Santa Fe. 'Ce veste tragică. Condoleanţele mele membrilor familiei, prietenilor, cunoscuţilor lui Emiliano Sala în acest moment dificil. Noi suntem cu voi', a scris pe Twitter preşedintele argentinian Mauricio Macri, fost preşedinte al clubului Boca Juniors.

Citește și: Sala, fotbalistul dispărut. Anunțul oficial al poliției britanice

Confirmarea oficială a poliției britanice

'Suntem copleşiţi de tristeţe. Îi dedicăm această calificare', a declarat, pentru canalul Fox Sport, Fernando Batista, selecţionerul echipei U-20 a Argentinei, care a obţinut joi biletul pentru Cupa Mondială la această categorie. Corpul recuperat din epava avionului care a dispărut deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie a fost identificat oficial ca fiind cel al fotbalistului argentinian Emiliano Sala, a anunţat joi seara poliţia din comitatul Dorset (sud-estul Angliei).

Medicul legist, însărcinat să stabilească dacă moartea s-a produs din cauza naturale, 'va continua să ancheteze circumstanţele acestui deces', a precizat poliţia. Carcasa avionului monomotor Piper Malibu, care îl transporta pe pilotul în vârstă de 59 ani şi pe fostul atacant al lui FC Nantes, în vârstă de 28 ani, către noul club al acestuia, Cardiff City, a fost localizat duminică, în zona în care încetase să mai emită, în Canalul Mânecii, la o adâncime de 67,7 m, la aproximativ 20 km nord de insula anglo-normandă Guernsey. Corpul găsit în etapă a fost recuperat joi dimineaţă de o navă a Biroului britanic de anchetă asupra accidentelor aeriene (AAIB), fiind apoi transportat pe insula Portland, în vederea efectuării autopsiei.

Citește și: Dispariţia lui Sala - Ce s-a găsit în epava avionului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel