De joi, vremea se răcește accentuat. La munte este posibil să ningă

ploaie
ploaie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo potrivit căreia temperatura aerului va marca o scădere accentuată, în cursul zilei de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar vineri şi în restul teritoriului, vremea devenind rece pentru această perioadă din an.

Temperatura aerului va marca o scădere accentuată, în cursul zilei de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar răcirea va fi asociată cu intensificări ale vântului şi ploi temporare.

Pe parcurul zilei de vineri masa de aer rece va pătrunde şi în parte de sud şi sud-est a ţării, astfel încât vineri putem vorbi de o vreme răcoroasă în toată ţara. Vineri, temeperaturile nu vor depăşi 21 de grade în sudul ţării, plecând de la 9 grade în nordul Moldovei. O scădere a temperaturilor se va resimţi şi în Capitală. Vineri în Bucureşti temepratura nu va mai depăşi 17 grade. De asemenea, este forte probabil ca în zonele înalte de munte la altitudini de peste 1.800 de metri să apară primele ninsori, primele lapoviţe din acest an, relatează RTV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel