”De îndată”. Viorica Dăncilă, ironie fină pentru Klaus Iohannis

Rodica Mitu / 30 sep 2019 / 19:36

Viorica Dăncilă i-a transmis lui Klaus Iohannis că va merge la consultări „de îndată”.

Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că va merge „de îndată" la consultările cerute de Klaus Iohannis în legătură cu subiectul comisarului european din partea României. Premierul a adăugat că aceeași expresie o folosește șeful statului când vine vorba de numirea miniștrilor.

„Iar în ceea ce privește invitația la consultări adresată de președinte, îi răspund că voi veni de îndată, același de îndată cu care și dumnealui a decis să numească miniștrii interimari, conform deciziei CCR care a stabilit că președintele a încălcat Constituția", a spus Viorica Dăncilă.

De asemenea, Dăncilă a reamintit că au trecut două săptămâni de la decizia CCR și președintele Iohannis refuză să numească miniștrii interimari „Și dacă tot vorbim de aroganță și lecții neînvățate, avem în continuare un președinte în funcție care încalcă Constituția. Au trecut două săptămâni de la decizia CCR, iar președintele continuă să refuze să numească miniștrii interimari. În ce țară este posibilă această încălcare? În ce stat european mai este în funcție un președinte care calcă în picioare legea fundamentală a țării?", a spus premierul.