Dăncilă, de ce vrea PNL anticipate: Pentru a obține asta! PSD-ului nu-i este frică

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă şi-a exprimat opinia în ceea ce priveşte dorinţa liberarilor de a face alegeri anticipate, menționând care ar fi motivul PNL pentru o astfel de mișcare.

"În mod normal, conform Constituţiei, preşedintele poate declanşa alegeri anticipate, în urma discuţiilor cu preşedintele Camerei şi preşedintele Senatului, dacă avem o criză politică parlamentară. În acest moment, nu o avem. Faptul că în Parlament nu toţi sunt de acord cu ceea ce vrea Guvernul, nu înseamnă că este o criză politică parlamentară. Mai mult decât atât, văd că Executivul vrea să preia şi funcţia de legislativ.

Vin asumări peste asumări, ne asumăm bugetul care trebuie dezbătut în Parlamentul României pentru că vrem să ne impunem punctul de vedere. Acest lucru nu se poate numi democraţie. Eu cred că toate aceste lucruri sunt făcute pentru obţinerea puterii absolute astfel încât Puterea să declanşeze anticipatele şi să obţină un număr mai mare. PSD-ului nu îi este frică de anticipate, dar noi vrem să se respecte democraţia şi separarea puterilor în stat", a declarat Viorica Dăncilă, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Vezi și: Rareș Bogdan, anunț: Guvernul, asumare pe desființarea SIIJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel