Mirela Vaida, dezvăluiri: De ce vor femeile să fie amante

Mirela Vaida, la Totul pentru dragoste
Mirela Vaida, la Totul pentru dragoste

În ediția de astăzi, a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, Mirela Vaida ne dezvăluie de ce femeile se complac în rolul de amantă. Subiectul va fi dezbătut atât de specialiști, dar și de femei care au avut de-a face cu infidelitatea într-o formă sau alta.

De ce femeile se complac în rolul de amantă?!. Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă din cauza fostului soț, alături de care a trăit 17 ani! Valentina își bănuia bărbatul că are o relație extraconjugală, iar bănuiala ei s-a dovedit a fi adevărată. Amanta era cu 10 ani mai tânără decât soțul ei și era, la rândul ei, căsătorită! Relația lor extraconjugală a durat aproximativ doi ani, timp în care Valentina era contactată de soțul amantei. Infidelitatea a declanșat calvarul în căsnicia artistei care își va spune povestea astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.

Tot în ediția de azi, va vorbi despre drama din viața ei, o femeie care s-a înscris la emisiune printr-un strigăt disperat după ajutor. Cristina Vasilică are o poveste incredibilă. A fost agresată de soț și înșelată, tatăl copilului ei aducându-și amanta în casa în care ei trăiau împreună. Destinul a fost însă unul crunt, pentru că, în prezent, Cristina a ajuns să aibă grijă de soțul ei care a suferit un atac cerebral și să plătească datorii din cauza femeii cu care a fost înșelată.

Ispita Cătălina Manole, despre relațiile toxice din viața ei

Pe de altă parte, nu din postura de femeie înșelată ci, dimpotrivă, din cea de ispită a bărbaților, vorbește Cătălina Manole, pe care telespectatorii o cunosc de la ”Insula Iubirii”.

(w670)

Ea a avut multe relații toxice și iubiri cu năbădăi, cu certuri în plină stradă, adevărate drame. Ea crede că acest lucru este cauzat de comportamentul pe care l-a văzut la tatăl ei. Cătălina a participat la ”Insula iubirii” în rolul de ispită unde un bărbat aflat într-o altă relație și-a pierdut mințile pentru ea.

În cea de-a doua parte a emsiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1,  telespectatorii pot afla despre o frumoasă și intensă poveste de dragoste, cea dintre Maria Tănase și Constantin Brâncuși.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel