De ce să pui smântâna în frigider cu capacul în jos. Trucul genial folosit de gospodine

Trucurile folosite în bucătărie sunt o adevărată comoară pentru gospodine. La fel și acest secret pe care vi-l prezentăm astăzi. Iată de ce ar trebui să pui smântâna în frigider cu capacul în jos.

Probabil ai şi tu grijă să pui mâncarea în frigider abia după ce s-a răcit complet, pe motiv că se strică. Nimic mai fals. Ei bine, problema nu e aici. Adevărul este că dacă pui mâncarea fierbinte în frigider, aceasta îl face să lucreze mai greu, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Însă mâncarea nu are de suferit. Din contră, dacă o laşi prea mult timp în bucătărie, s-ar putea să se umple de microorganisme.

Atunci când laşi o lingură pe marginea vaselor de gătit, este posibil ca aceasta să se încingă mult prea tare şi să te arzi atunci când încerci să o foloseşti. Pentru a evita această situaţie, leagă un elastic de plastic în jurul mânerului. Astfel, acea zonă nu se va încinge şi vei putea ţine lingura de acolo.

Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, scrie adevarul.ro.

Vezi și: De ce să adaugi unt în cafea. Rezultatul este fabulos, iar gustul pe măsură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel