De ce să pui ouă crude în carnea tocată de porc. Trucul genial al bucătarilor

Când vine vorba despre prepararea cărnii tocate de porc, există un truc care îi ajută de bucătari. Trebuie adăugate ouă crude în compoziției. Ajută foarte mult!

Carnea de porc are o textură mai aerată, de aceea pentru aceasta cel mai des trebuie să folosiți mai multe ouă. Pentru a obține pârjoale sau chifteluțe ce își țin bine forma, folosiți cartofi. Amestecați 500 g de carne tocată cu un cartof ras. Astfel, veți utiliza o cantitate minimă de ouă, iar produsul final își va ține foarte bine forma.

Cel mai des la carnea de vită se adaugă grăsime, unt sau slănină. În acest mod se prepară pârjoalele pentru burgerii tradiționali americani. Dacă doriți să pregătiți hamburgeri delicioși de casă, amestecați 200 g de carne tocată cu 1 lingură de unt, 1 lingură de grăsime animală (porc sau miel) și 2 linguri ulei de măsline. Potriviți cu sare și piper negru măcinat.

Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.

Vezi și: De ce să adaugi cartof crud în carnea tocată. Secretul genial folosit în restaurante

De ce să adaugi măr ras în carnea tocată de vită. Trucul genial folosit în restaurante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel