Supa va avea o culoare plăcută dacă adăugaţi puţin morcov ras pe răzătoarea mică şi călit în puţin ulei.
Dacă ciorba sau supa ți-a ieșit prea sărată, nu este nevoie s-o arunci. Pune în ea o felie mare de măr sau de cartof și vei rezolva problema, potrivit lifehacker.com. Dacă ai ars ciorba, poți adăuga cu încredere unt de arahide - câte o lingură la fiecare 250 de ml de preparat.
Înainte de a lua supa de pe foc, adăugați în ea puțin suc de morcovi. Supa va avea un gust mai apetisant și va fi mai sănătoasă.
Vezi și: De ce să freci friptura de pasăre cu zahăr praf, înainte de a o băga la cuptor. Trucul genial
Cum cureți cartofii fierți rapid și ușor. Trucul folosit în restaurante
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News