De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență

Ema Apostu / 22 noi 2019 / 19:34

De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Cojile de ceapă sau de ou, adăugate în supă, vă pot îmbunătăți preparatul. Ar trebui să ții cont de acest truc. Iată cum funcționează

DDe ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Supa de carne devine aurie, dacă se adaugă câteva coji curate de ceapă în ea, înainte de a da în clocot. De asemenea, supa din carne congelată va deveni mai limpede, dacă veți adăuga în ea cojile de la două ouă, spălate bine în prealabil. ATENȚIE! Se folosesc cojile provenite de la ouăle de țară, nu din comerț.

De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Supele prea tulburi pot deveni limpezi și dacă adăugați în ele un albuș bătut spumă, iar după 15 minute se strecoară supa printr-o strecurătoare deasă.

De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Dacă ați adăugat prea multă sare în supă, puteți pune câteva felii de cartofi cruzi curățați, aceștia vor absorbi din surplusul de sare pe care îl conține supa. Ciorbele afumate își recapătă gustul dacă veți adăuga în ele un cartof crud ras.

Vezi și: Fasole verde cu usturoi și roșii - Fasolakia grecească, rețetă de post

Cum cureți cada eficient. Produsul ieftin din bucătărie care te ajută