De ce s-a prăbușit PSD. Grindeanu, VERDICT după ședința de la Timiș

Sorin Grindeanu foto Agerpres
Sorin Grindeanu foto Agerpres

Sorin Grindeanu, despre care se aude că ar putea fi chiar viitorul lider al PSD, salvator al partidului, a vorbit despre ce a constatat după ce a fost la o ședință a PSD Timiș. 

"Am fost invitat de colegii mei din Timiș la o sedintță de sfârșit de an. M-am dus cu drag, vă spun sincer. Voiam să văd starea de spirit, pentru că de la 40% cât am luat în trecut în Timiș, la 13% cât s-a luat anul acesta, e o diferența mare, voiam să-mi explic. Eu i-am avut alături pe toți - de la PSD Timiș, când PSD și-a prăbușit Guvernul Grindeanu- și era normal să accept invitația. E prima invitație pe care am primit-o, am acceptat să merg și să stau puțin de vorba cu ei. Vizavi de rezultat, mi-am făcut o imagine.Timiș știa să spună și da, dar și nu deciziilor celor de la centru.  

Sfat pentru PSD

Eu i-am ascultat, sper să repornească și să revină acolo unde îi știam eu, să-și recâștige personalitatea. PSD s-a îndepărtat de armata mare, nevăzută, de militanți. Conducerea s-a îndepărtat de armata nevăzută de membri, cei care dau forța PSD-ului. Recomandarea mea ar fi să se revină la o legătură strânsă cu membrii de partid.

Moment sensibil pentru PSD

Am vrut să văd care-i starea de spirit acolo, vreau să stau de vorbă și cu colegii mei de la București,  aș vrea să văd în ce direcție vor să ducă partidul, pentru că eu cred că e un moment sensibil pentru PSD. Forța stă în membrii simpli.” a spus Sorin Grindeanu, la Antena 3.

El consideră că PSD trebuie să fie deschis oamenilor noi care doresc să vină în partid, subliniind că nu dorește să se considere că dă sfaturi partidului. ”Mă voi întoarce în politică dacă-mi va plăcea ceea ce aud de la cei care sunt acum la conducere.” a conchis Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel