EXCLUSIV  De ce refuză Dragnea să se întâlnească cu investitorii străini

Liviu Dragnea a spus, la DC News Live, că va sprijini capitatul românesc, forța de muncă din România și va sprijini înființarea de firme românești.

De asemenea, președintele PSD a lăsat să se înțeleagă că nu a vorbit cu investitorii străini pentru a nu fi acuzat de trafic de influență.

"Cât despre dialogul cu multinaționalele... vreau să spun că am multe solicitări de la multinaționale să ne vedem. Am ezitat pentru că nu vreau să le fac rău, dar asta nu înseamnă că decizia mea finală este să nu ne vedem.

Probabil voi avea niște întâlniri și le voi spune cum gândim noi dezvoltarea României. În România, dacă un șef de partid se întâlnește cu o companie, poate să intre sub incidența unor articole care mie mi se par unice în lume.

Articolul celebru în care spune că îți folosești influența politică pentru a aduce foloase pentru cineva. Eu nu am ceva împotriva multinaționalelor. Categoric nu! (...) Trebuie să ne gândim și la români. (...) În situații grele în care poate ajunge o țară, cine sunt cei care rămân și țin temelia acelei țări? Firmele din țara respectivă. Orice firmă mare, când apare o problemă în acea țară, închide și pleacă și revine când răsare soarele. Românul nu are unde să plece (...) Fermierii au fost loviți crunt de actualul guvern. Nu vrem să punem gard la graniță, dar vrem să ajutăm firmele românești pentru a fi o concurență corectă. Fiecare țară face la fel".

Declarația integrală o găsiți de la minutul 14:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel