De ce ”răstoarnă” Iohannis România. Chirieac, scor devastator

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, despre mișcarea politică a lui Klaus Iohannis înainte de alegerile prezidențiale din acest an. 

Bogdan Chirieac a afirmat: ”Strategia de campanie curajoasă și interesantă a dlui președinte Iohannis este ca, de acum două săptămâni, să încalce în fiecare zi legea și Constituția, orice! La vedere! Tocmai pentru a provoca o reacție. De ce face asta? Ca să atragă zona ultraviolentă de hashtag, o zonă foarte agresivă, de 5%, pe aceia îi vrea înapoi la domnia sa și de acolo să-și reia campania. Adversarul său, astăzi când vorbim, e Dacian Cioloș, nimeni altcineva!”. 

”Prin această atitudine, probabil că dl Iohannis dorește să-și atragă cei 5% cu care să pornească - n.r. campania, dar își ostilizează 50% din electorat.” subliniază analistul politic, care adaugă că ”tot ce face dl Iohannis se pune în plus la Dacian Cioloș”. 

Scenariu-negru pentru Iohannis

Despre ce intenție de vot ar exista pentru Klaus Iohannis la prezidențiale, analistul politic lansează o ipoteză dură: ”E la un scor cu o singură cifră, undeva la 8-9%, în opinia mea, din cauza asta răstoarnă România pentru a-și depăși contracandidatul, pe Dacian Cioloș”

Bogdan Chirieac consideră că Dacian Cioloș va ajunge în turul doi, alături de Liviu Dragnea. Analistul mai spune că din tabloul posibililor candidați la prezidențiale, ”nu știu pe cine va susține America. În locul lui Liviu Dragnea, locul acela l-aș ținti”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel