Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

De ce nu se ceartă CTP cu Traian Băsescu

DCNews Team / 26 iul 2012 / 08:01
ctp
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat la The Money Channel că nu se poate certa cu președintele Traian Băsescu, deoarece ar însemna că acesta ar face parte dintre cei cu care jurnalistul are o relație, ceea ce ar fi imposibil, menționând, de asemenea, că toate ”contrele” dintre ei în media sunt doar rezultatul exclusiv ale situațiilor politice publice.

Cristian Tudor Popescu a declarat la The Money Channel că nu există niciun conflict între el și Traian Băsescu, ca oameni.  ”Suntem oameni din filme diferite în mod clar. Nu avem pe ce să ne certăm, vedeţi, e un lucru.. Eu toate aceste, mă rog, contre care au apărut între mine şi domnul Băsescu în media.. ele sunt date exclusiv de situaţiile politice publice, de declaraţiile domnului Băsescu, întotdeauna de declaraţiile domnului Băsescu sau de articolele mele, ca reacţie la actele şi faptele domnului Băsescu. Dacă ar fi să stau cu domnul Băsescu, şi ştiţi foarte bine, cum stau cu dumneavoastră, nu prea avem pe ce să ne certăm. Şi ăsta e un lucru care spune mult", a spus jurnalistul, citează Realitatea.net.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, o ceartă cu președintele Traian Băsescu ar fi imposibilă, deoarece jurnalistul nu poate investi atât de mult într-o persoană cu care nu are nicio relație.

"Eu când ajung să mă cert cu cineva, înseamnă că acel cineva înseamnă pentru mine mult. Înseamnă că face parte dintre oamenii cu care am o relaţie şi nu sunt câtuşi de puţin foarte mulţi aceştia. Şi pot să investesc într-o ceartă, înseamnă să investesc energie interioară, să încerc să-l conving pe cel din faţa mea, să vreau să-l conving. Eu nu vreau să-l conving de nimic pe domnul Traian Băsescu, pentru că ştiu foarte bine că acest lucru este imposibil", a explicat Cristian Tudor Popescu, enumerând și câteva ”calități” ale președintelui suspendat.

Traian Băsescu nu ascultă cu adevărat pe nimeni, are convingeri de dinainte bătute în cuie şi mimează interesul faţă de un interlocutor numai când interesul politic o cere, a arătat Cristian Tudor Popescu.

"Domnul Băsescu e monolitic aici, dânsul are un set de convingeri prestabilite, nu ascultă cu adevărat pe nimeni, şi ştiţi lucrul acesta cu adevărat pe nimeni. Cel mult în anumite momente poate să mimeze, atunci când are un anumit interes politic, personal în politică, poate să mimeze faptul că îl ascultă pe cel din faţă, încercând să-i dea o senzaţie de importanţă în relaţia cu el. Nu este adevărat. Nu ascultă pe absolut nimeni, nu se sfătuieşte în mod real cu nimeni şi face întotdeauna ceea ce gândeşte el", a declarat jurnalistul.

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știriIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25