De ce nu mâncăm alimente sănătoase, explicațiile unui nutriționist

produse ecologice
produse ecologice

Prea comozi, prea ocupați sau prea leneși pentru sănătatea noastră, așa suntem în viziunea unui cunoscut medic specialist în Nutriție și Boli Metabolice. Specialistul dezvăluie cercul vicios în care ne învârtim și de ce ne e greu să avem un stil de viață sănătos.

Din lene sau pentru că nu ne găsim timp, alegem să mâncăm pe fugă, tot felul de alimente nesănătoase, atrage atenția dr. Mihaela Bilic, medic specialist în Nutriție.

„Nu mâncăm suficient de multe legume pentru că ne este greu / lene să le cumpărăm / spălăm / curățăm / gătim. Nu mâncăm suficient de des pește pentru că ne este greu/lene să alegem oasele iar gustul/mirosul nu ne satisface la fel ca șnițelul cu cartofi prăjiți. Nici ciorbe nu consumăm prea des, tot din cauza comodității: prea mult timp de preparat, prea dificil de transportat și nu se pot mânca în pat unde mai pui că și rimează!!", arată medicul.

Cercul vicios în care ne învârtim are, însă, efecte nefaste asupra organismului, dar cineva profită din plin de pe urma slăbiciunilor noastre.

Află de AICI cum și de ce!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel