De ce nu mai apare Mihai Tatulici la TV. "Este nenorocire"-VIDEO

Scutaru Cristina / 19 dec 2017 / 12:02

Mihai Tatulici, campion al presei românești, omul de la care toți jurnaliștii de televiziune au de învățat, a explicat la DC News, de ce nu mai apare în emisiuni.

El a spus că vine la televizor doar dacă vorbește despre cărțile pe care le-a scris.

"Unul dintre motivele pentru care nu mă duc la televiziuni decât dacă vorbesc despre cărțile mele și, într-o anumită măsură, despre viața mea este faptul că nu mai îmi place", a zis jurnalistul la DC News.

Mihai Tatulici a spus că la televizor apar tot felul de băieți care vorbesc fără pic de documentare, fără să aibă date certe.

[citeste si]

"Televiziunile sunt producătoare de rumeguș în proporție de 90%. Dumneavoastră vedeți că nu mai este nicio anchetă? Sunt doar anchetele DNA. Niciun jurnalist nu face anchete. Investigații... zero. Mâncare de rahat, de dimineața până seara, despre ce se întâmplă la DNA. Cam acesta este subiectul. Și apar tot felul de băieți care vorbesc acolo fără pic de documentare, fără date certe, părerologi. Este nenorocire să stai ca prostul la televizor să le asculți prostiile, miorlăielile și revoltele care nu au nicio relevanță. Rumeguș! Prostim națiunea din această cauză", a mai spus jurnalistul interviurile DC News.