De ce nu l-a sunat președintele Băsescu pe liderul PDL, Vasile Blaga

basescu
basescu

Noul președinte al democrat-liberalilor, Vasile Blaga, ales sâmbătă la Convenţia Extraordinară a PDL de la Palatul Parlamentului, a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a primit până la acest moment niciun telefon din partea preşedintelui Traian Băsescu. ”Probabil că e ocupat”, a explicat președintele PDL.

Întrebat de jurnaliști dacă a fost sunat de către președintele Traian Băsescu pentru a-l felicita că a fost ales lider al PDL, Vasile Blaga a răspuns: "Nu am primit până acum niciun telefon de la preşedintele Traian Băsescu, probabil că e ocupat în această perioadă", a explicat președintele democrat-liberalilor.

În schimb, Vasile Blaga a fost felicitat prin telefon de către președintele PSD, Victor Ponta, care a declarat pentru Mediafax: "Îl felicit pe Vasile Blaga pentru alegerea în funcţia de preşedinte PDL şi sper ca, de aici înainte, împreună, să putem normaliza relaţia dintre putere şi opoziţie în sensul civilizării şi respectării normelor democratice. Bineînţeles, vom fi adversari, dar nu cred că trebuie să fim duşmani".

Vasile Blaga a fost ales preşedintele PDL în cadrul Convenţiei Extraordinare de sâmbătă, cu 1197 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă", el fiind singurul candidat pentru această funcție.

Președintele Traian Băsescu își petrece acest week-end la vila sa de protocol, de la Neptun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel