Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  De ce nu l-a pus Ponta pe Cioloș comisar european

Victor Ponta, fostul Premier al României, invitat la DCNews Live, a mărturisit de ce nu l-a pus comisar european pe Dacian Cioloș în anul 2014.

Nu l-am pus comisar european pe Cioloș pentru că eu am vrut ca România să primească cel mai important portofoliu din Comisia Europeană, și anume dezvoltarea regională și l-am obținut.

Am vorbit cu domnul Cioloș și mi-a spus că își dorea să continue să fie comisar european. Am avut o discuție cu domnul Juncker și i-am spus: Dacă ne dați portofoliul dezvoltării regionale, facem câte propuneri doriți, doar să ne dați portofoliul dezvoltării regionale pentru România.

Nu a fost decizia mea ca domnul Cioloș să nu mai continue, a fost decizia domnului Juncker. Eu am făcut o propunere în scris pe domnul Cioloș și pe doamna Crețu. România își exprimă opțiunea fermă pentru portfoliul dezvoltării regionale. În măsura în care dumneavoastră veți considera această solicitare a mea ca fiind acceptabilă, vă propunem ca persoane pe domnul Cioloș și pe doamna Corina Crețu. Așa arăta scrisoarea. Eu mi-am dorit pentru România să obțină cel mai important portofoliu. De la 6% absorție fonduri europene în 2012, astăzi am ajuns la 82%. , a spus Victor Ponta la DCNews Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel