De ce nu a mers Dăncilă la dezbaterea lui Iohannis. Răspuns pentru DCNews + video

Viorica Dăncilă FOTO DCNEWS
Viorica Dăncilă FOTO DCNEWS

Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnalistul DCNews, Anca Murgoci, de ce a ales să organizeze o conferință de presă marți în loc să meargă la dezbaterea lui Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă a afirmat că a luat în calcul să meargă la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, însă știa că, dacă va merge la eveniment, vor exista multe jigniri, astfel că a considerat că „nu este nevoie de circ".

„Am luat în calcul ambele variante”, a spus Viorica Dăncilă, adăugând ulterior: „Mi-ar fi plăcut să merg acolo și să-i cer lui Klaus Iohannis să renunțe la această aroganță și lașitate și să avem, totuși, o dezbatere, în fața presei pe care a selectat-o, în fața oamenilor pe care i-a selectat. Acceptam acest lucru. Dar am avut multe informații că, dacă voi merge acolo, vor exista foarte multe jigniri, foarte multe lucruri urâte!”

„Am considerat că nu este nevoie de circ. A avut România prea mult timp circ, jigniri și cuvinte urâte. Am preferat să am o dezbatere deschisă cu toată presa", a completat Viorica Dăncilă.

„Am considerat că aș fi acceptat modul în care s-a raportat la presă Klaus Iohannis și aș împărți presa între cei care merită să participe la dezbatere și cei care nu merită. Am vrut să nu împart nici românii, nici presa", a subliniat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel