De ce nu a fost invitată Denise Rifai la dezbatere. Cristoiu: Dr*cu' știe ce v-ar fi apucat!

Joi, în penultima zi de campanie electorală, dezbaterile analiștilor politici s-au axat pe multe teme de campanie, Ion Cristoiu analizând și prestația jurnaliștilor invitați la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, marți seara.

Ion Cristoiu a rămas cu un gust amar după dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, lucru pe care nu l-a ascuns în emisiunea ”Legile Puterii”, de joi seara, la Realitatea Tv. Legat de neinvitarea Realității Plus la dezbatere, jurnalistul i-a spus realizatoarei Denise Rifai:

”Între noi fie vorba, ce i se putea întâmpla domnului președinte?” a întrebat retoric Cristoiu.

”Numai pe dumneavoastră putea să vă invite. Ați suferit că nu v-ați dus? (...) Nu-și putea permite nimeni să vă invite. Invitațiile au fost nominale, pentru altcineva decât pentru dvs. N-aveați cum”, i-a spus Cristoiu Denisei Rifai.

Vă spun încă o dată și asta e un lucru pozitiv: Sunteți necontrolabilă! Nici eu nu v-aș fi invitat în locul lui. Dr*cu' știe ce v-ar fi apucat! Pe orice politician puteți să-l întrebați orice, că îți răspunde, dar în direct n-ai cum să-l corectezi”, a spus Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel