De Ce îi este frică lui Antonescu de Tăriceanu. "E un CADAVRU ambulant"

Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu
Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, se teme de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

Crin Antonescu a declarat, marți seară, la Realitatea Tv, că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este "un cadavru ambulant". Președintele PNL a spus că liberalilor a ajuns să le fie frică de Tăriceanu din cauza umilințelor la care se poate supune. 

VEZI și: Antonescu, către Ponta: Ești prost!

Președintele demisionar al PNL a declarat că seniorul Mircea Ionescu Quintus l-a rugat pe Tăriceanu să părăsească reuniunea PNL.

"Dacă după aceea a declarat 'Călin îmi e prieten, dar nu vreau să mai aud numele lui'? La ce te poţi expune totuşi şi ce poţi să faci... Am ajuns să ne fie frică de un singur lucru. Nu ne-a fost frică de Traian Băsescu (...) Dom'le, ne e frică de ce umilinţă poate să mai provoace mâine pentru el, dar cumva şi pentru noi, acest om, domnul Tăriceanu. Ideea aceasta macabră, USL trăieşte, operaţiunea hoţească din punct de vedere politic a lui Victor Ponta, a căpătat un corp. Cadavrul unei idei s-a transformat în cadavrul unui politician, ambulant, care umblă, este stafia unui USL pentru care Tăriceanu cât USL-ul trăia nu a făcut nimic, ba chiar l-a cârtit pe colţuri, şi pe care îl întrupează acuma îmbălsămat de Ponta. Nu vreau, nu ştiu cum să facem să ne ferim din calea acestui om care, făcându-se de râs pe el în fiecare zi, implicit ne face şi pe noi. E totuşi parte din istoria noastră", a afirmat liderul demisionar al PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel