EXCLUSIV  De ce ies urșii în stradă. Costel Alexe, ministrul Mediului: Trebuie să recunoaştem, din păcate...

urși
urși

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a făcut referire la situaţia urşilor din România, în cadrul Sesiunii Științifice Anuale a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), cu tema 'Extreme meteorologice ale anului 2019".

În contextul cazului ursului care a agonizat pe şosea, după ce a fost lovit de o maşină, subiect tratat îndelung de către mass-media în ultimele zile, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a vorbit despre situaţia urşilor din ţara noastră şi despre faptul că vremea deosebit de caldă din această perioadă face ca urşii să fie activi şi să intre foarte târziu în hibernare.

"Eu m-aş bucura foarte mult să mă informaţi cât mai repede, indiferent de cât de târzie e ora, că ninge. Că ninge, astfel încât poate, totuşi, aşa cum e firesc sau ar trebui să fie, să intre şi urşii în hibernare. Pentru că, din păcate, trebuie să recunoaştem, şi faptul că s-a schimbat şi nu mai au perioadă de iarnă acum cât ar trebui, cu ger şi zăpadă, sunt activi mai multe luni pe an", a declarat Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel