EXCLUSIV  De ce Dincă și-a uitat telefonul lângă Alexandra. Antonescu: Alta e întrebarea! video

Expertul criminolog Dan Antonescu a vorbit la DC NEWS despre cazul crimelor din Caracal.

Criminologul a fost întrebat cum e posibil ca principalul suspect să își lase telefonul lângă victimă, telefon de pe care Alexandra a sunat la 112.

„Nu știu dacă acel telefon avea sau nu avea cartelă în el. Eu nu m-aș întreba de ce a lăsat telefonul la îndemâna fetei. Poate nu l-a lăsat, poate ea a reușit să cotrobăie și l-a găsit așa cum a găsit și cartea de vizită. Eu mă întreb oare de ce el are trei telefoane”, spune Dan Antonescu.

„E clar că omul acesta folosea cartele PrePay și telefoane care în mintea lui credea că nu pot fi identificate dacă schimbă cartelele. Le folosea pentru a ține legătura cu cei care îi sunt complici”, a precizat crimonologul Dan Antonescu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca în momentul în care Alexandra a apelat la 112 să fi fost un complice al principalului suspect lângă ea care să o fi obligat să dea informații și piste greșite, așa cum s-a vehiculat pe anumite site-uri, Dan Antonescu a negat categoric.

„Categoric nu! Nu o simt să facă așa ceva. Nu cred. Ea poate a auzit un zgomot ceva, poate au fost câinii despre care a și vorbit. Poate un asemenea câine să fi răstrunat ceva și ea să fi crezut că s-a întors acest individ. E o explicație, pot fi mai multe”, a mai precizat Dan Antonescu.

Iată interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel