De ce balansoarul pentru bebe nu mai este un moft, ci o necesitate atat pentru parinti, cat si pentru cei mici?

Atunci cand parintii erau mici, varietatea de produse pentru bebelusi aproape ca nu exista, astfel ca nu existau atat de multe batai de cap in privinta lor. Ani mai tarziu, lucrurile s-au schimbat. Un exemplu acest sens in constituie faptul ca un balansoar pentru bebe nu mai este vazut drept un moft de cei din jur, ci un produs care ii ajuta foarte mult pe parinti, dar si pe cel mic. Intr-un balansoar pentru bebe, cel mic poate retrai senzatiile pe care le-a avut vreme de 9 luni in burtica lui mami, astfel ca adoarme imediat, gratie vibratiilor acestuia si balansarii line.

Iar daca nu adoarme, cel mic sigur va fi linistit si se va juca in voie cu jucariile incluse in achizitionarea unui balansoar pentru bebe, astfel ca parintii pot respira, pentru cateva secunde.

Am stabilit faptul ca un balansoar pentru bebe nu este un moft. Dar ce ne facem cand in magazine ofertele sunt variate. Ce alegem? Ne trebuie, teoretic, cel mai bun balansoar pentru bebe. Ce trebuie sa stie viitorii parinti este faptul ca exista 4 tipuri de balansoare pentru copii, fiecare dintre ele avand diferite caracteristici, dar linistindu-l pe bebe imediat, cat ai clipi:  

  • balansoare tip sezlong
  • balansoare tip leagan
  • balansoare multifunctionale
  • balansoare tip jumper

Totusi, inainte sa cumperi un balansoar pentru bebe, trebuie sa iei in considerare urmatoarele lucruri: siguranta lui bebe (balansoarul trebuie sa dispuna de sistem de prindere, astfel incat cel mic sa nu cada din el in timp ce se misca), confortul lui bebe (materialele din care este realizat sa fie calitative, placute la atingere, sa aiba pernite groase, de diverse dimensiuni, pentru ca cel mic sa se simta bine cand este asezat in el) si distractia lui bebe (majoritatea balansoarelor pentru bebe dispun de bara cu jucarii sau cutiuta muzicala, astfel ca cel mic nu se va plictisi in el prea curand, ba chiar din contra).

Este stiut, printre parintii care au deja copii mai mari, faptul ca un balansoar pentru bebe poate fi una dintre cele mai reusite achizitii pentru ei. Daca nu sunteti convinsi ca vreti sa cumparati un balansoar pentru bebe, iata cateva motive pentru care el este atat de laudat:

  1. Poate fi folosit inca din primele zile de viata ale lui bebe si pana cand el implineste varsta de 9 luni sau chiar mai mult, in functie de modelul ales de parinti (exista unele balansoare pentru bebe care pot sustine o greutate mai mare, ba chiar si dupa ce cel mic a trecut de varsta de 18 luni).
  2. Un balansoar pentru bebe il ajuta pe cel mic sa se relaxeze, prin vibratii si prin leganare.
  3. Un balansoar pentru bebe ii ofera celui mic un spatiu confortabil si sigur.
  4. Poate fi folosit atat in casa, cat si in afara casei, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca cel mic nu va sta linistit si in aer liber.
  5. Un balansoar pentru bebe ii ofera celui mic momente de distractie si ii dezvolta imaginatia, prin jucariile atasate, culorile vii si melodiile placute si interesante.
  6. Il tine ocupat pe cel mic in timp ce mamica sau taticul pot sa faca treaba sau pur si simplu sa se relaxeze. Atentie, insa, bebe trebuie sa fie supravegheat chiar si atunci cand gangureste de voie intr-un balansoar pentru bebe.

Vremurile se schimba, asta este adevarat. La fel si prioritatile. Ce era moft candva, a devenit o necesitate. Motiv pentru care, daca asteptati un copilas, noi va recomandam sa veniti la Noriel. Nu aveti cum sa nu gasiti un balansoar pentru bebe ideal pentru dumneavoastra, care sa va ajuta. Colorate, interesante si pentru toate buzunarele, ofertele va vor face cu ochiul. La fel si lui bebe, va garantam!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel