Urmărește emisiunea live


De ce a plecat Mihai Gâdea din platoul emisiunii sale

Miercuri seară, Mihai Gâdea a plecat din platoul emisiunii sale.

(w670)

Realizatorul TV s-a oprit abia când a ajuns în regie pentru a-i face o surpriză Trestianei Cristian, regizor de montaj care pe 6 ianuarie își serbează ziua de naștere. Cu acest prilej, Mihai Gâdea i-a oferit un frumos buchet de flori.

(w670)

Trestiana Cristian este unul dintre cei mai pasionaţi regizori de montaj, pe care orice redacţie a unei televiziuni de top şi-ar dori să o aibă în echipa. Are o experienţă de peste 15 ani în regie de live şi montaj, iar primul ei job în televiziune coincide cu venirea în Intact, în anul 1995. Timp de 2 ani, a fost operator-calculator, staţie grafică, iar din 1997 până în prezent este regizor de montaj.

(w670)

De-a lungul anilor, a făcut parte din echipa tehnică la realizarea unor studiouri teritoriale – Antena 1: instalarea echipamentelor, legăturilor (cablaj) audio, video şi de intercomunicatie cu platoul, instalare camere, mixer video, mixer audio, casetoscoape, staţie grafică, prompter. S-a implicat de asemenea constant în instruirea personalului pentru tot ce ţine de realizarea unei regii+platou.

(w670)

Trestiana Cristian s-a născut la 6 ianuarie 1971, în Vânători, judeţul Vrancea şi este absolventă a 2 facultăţi, Facultatea de Matematică, respectiv Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Are o mare pasiune pentru mixerele video şi a experimentat absolut tot ce ţine de regie şi platou.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel